top of page

Hæv din energi med englene - Embrace din guddommelige JEG ER

PayPal ButtonPayPal Button

Den Sensational Angelic Whisperer Kathy Crosswell kommer til Danmark for en to-dages workshop om at arbejde med engle at hæve vores energi til et højere niveau.

 

Dato: Lørdag 1. og søndag 2 april 2017

 

Mødested: Suomisvej4, 1927 Frederiksberg C

Times: 10 - 04:00 begge dage

 

Pris: £260  tilnærmelsesvis 2235kr

Kathy Crosswell har kontakt med Engle og Universet hver dag, og hun kommer til at lære os at gøre dette, fordi det er så vigtigt, at vi hæver vores energier sammen for et bedre liv. Hun bringer åndelige lære til din sjæls rejse. Hendes liv sti er at kanalisere universelle energier og dele disse lærdomme og hjælpe andre til at gøre det samme ved at arbejde med guddommelige energier og frekvenser.

 

Kathy Crosswell er også forfatter og har skrevet 3 bøger med Diana Cooper, og 2 sæt Oracle kort. Oplysningerne i disse bøger og kort blev givet af de universelle Væsener, selv ned til detaljer af 144 ord på hvert kort i tasterne til universet kort. Bøgerne: Enlightenment gennem Orbs Ascension gennem Orbs Nøglerne til universet. Bøgerne kan være til salg på værkstedet.

 

Dette 2-dages workshop vil:

 

  • Bring dig det grundlæggende i Jordforbindelse, Beskyttelse, Cleansing

  • Hjælp til at forstå den 3. dimension, den 4. dimension og den 5. dimension

  • Bring dig en god forståelse af de åndelige love og hjælpe dig finde ud af, hvilke områder af din adfærd, du har brug for at løse for at hjælpe dig med at hæve din energi til at være konsekvent i 4. eller 5. Mål

  • Bring dig bedre forståelse af din menneskelige energi og din Ånd Energy ved at bruge tid til at fokusere på dine 12 chakraer.

  • Hjælpe dig med at finde din Ånd Essence og åbn Gateway til overflod Hjælpe dig Tilslut din indre barn til Mor Far Gud

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de ærkeengle og de 12 Rays og Opstegne Mestre

  • Hjælp du forbinder dine chakraer til Lady Gaias chakras og Kosmiske Chakras

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de portaler og integrere dine energier i dem

  • Vi vil forbinde til den kosmiske Metatron Cube - symbolet på den nye guldalder, den 6. guldalder på Jorden

  • Vi vil forbinde dig til din Merkabah at integrere de Guddommelige Golden Kvaliteter

 

Denne ene dages workshop vil hjælpe dig til at blive en jordet og beskyttet mester; at nedbryde de gamle og aktivere den nye; at oprette forbindelse til Ærkeenglene gennem det 5. dimensionale aspekt af dine chakraer; at vække og master overflod gennem kærlighed ved at mestre de højere dimensioner af hjertet til at hjælpe dig med at give slip og tillid uden modstand; at tilslutte og forankre din guddommelige JEG ER inden det menneskelige selv; at være den guddommelige lyksalighed og glæde af din Jeg Er Nærværelse.

© 2013 Kathy CROSSWELL rettigheder forbeholdes. Juridisk ansvarsfraskrivelse: På grund af de love, der styrer demonstrationer af medieskab, Private Readings og andre åndelige Services, disse er klassificeret til at være kun til underholdning og er ikke beregnet til, eller vil træde i stedet for nogen juridiske, finansielle, Medicinsk eller en anden faglig råd. Ved at deltage i en læsning eller andre åndelige Services accepterer du disse vilkår og bekræfter, at du er over 18 år. Denne hjemmeside indeholder oplysninger fra højere væsener med den hensigt til gavn og glæde. Den indeholder muligheder og kun vejledende, og i at læse det, accepterer du, at du har fri vilje, og behøver ikke at følge nogen muligheder eller vejledning givet. Brugen af ​​terminologien helbredelse eller til at helbrede betyder, at jeg er en kanal for den energi, de universelle væsener ønsker at dele med dig i det øjeblik. Jeg kan ikke og vil aldrig sige, at jeg kan helbrede en anden person, men jeg er glad for at dele den lysenergi med dig.

bottom of page